top of page
DSCN0344.jpeg

Qigong groepsles | Meditatie in beweging

Volg een groepsles Qigong. Als je meditatie te statisch, yoga te fysiek en Taiji te ingewikkeld vindt, dan is Qigong wat voor jou. Qigong vormt de fundatie voor Taiji. Daardoor kan je Qigong zien als Taiji voor beginners.  
 

Je hoeft niet lenig te zijn of een goede conditie te hebben om Qigong te beoefenen. Door veelzijdige en effectieve, maar zachte bewegingen ervaar je een combinatie van Taiji, yoga, meditatie, healing en mindfullness.

De wekelijkse Qigong lessen zijn doorlopend en geen afgebakende lesblokken. Je kunt op elk gewenst moment instappen. Iedereen kan in zijn eigen tempo de oefeningen aanleren, verbeteren en verdiepen. De verschillende oefeningen keren steeds terug in de lessen.

De lesstructuur

De lessen zijn veelzijdig en gevarieerd met ruimte voor spontaniteit en diepgang. Ze zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. ​Ook mensen met een fysieke beperking kunnen deelnemen, want de meeste oefeningen kun je zittend of aangepast uitvoeren.

Wil je liever meer dynamische oefeningen met meer fysieke en mentale uitdagingen? Kijk dan eens bij Taiji lessen.

In de lessen komen complete Qigong vormen, maar vooral ook losse Qigong oefeningen (uit vormen) aan bod. Ze worden intensief op diep meditatief niveau beoefend. We wisselen statische (stille) en dynamische (bewegende) oefeningen met elkaar af.

Yoga at Home

Ervaringen van anderen

mountain art 1 kopie.jpg

Wat me al bij de eerste les opviel en beviel was dat er flink gewerkt werd en dat  met een soort rust gebeurde. Dat was heel prettig en gaf na afloop een gevoel
van voldoening. Peters overtuiging in de waarde van Qigong is voelbaar en aanstekelijk. Het heeft me zin gegeven om er mee door te gaan en ik probeer
elke dag een serie oefeningen te doen. 

Lysiane

yinyang gate 3 kopie.jpeg
Waar en wanneer?

Woendag            : 19.30 tot 20.30 uur

Zaterdag             : 10.00 tot 11.00 uur

Locatie                : Baan 74, Rotterdam

Kosten losse les : € 15,-

Kosten leskaart  : € 135,- (10 lessen)               

Kosten proefles  : € 10,- per persoon

Wil je liever eerst even contact om een vraag te stellen?
Bel of whatsapp met 06 41 46 17 76 of mail naar info@chiconnect.nl.
bottom of page