top of page
3 trees (bewerkt).jpg

Taiji bedrijfstraining of seminar

Een Taiji bedrijfstraining of seminar biedt een unieke kans om te ontsnappen aan de dagelijkse zakelijke routine en te verbinden met je collega's. De training, gebaseerd op de Chinese bewegingskunsten, helpt je om energie te boosten en de balans in lichaam en geest te herstellen. Je krijgt er energie van, ook wel bekend als ‘Qi'.

 

De combinatie van langzame, vloeiende bewegingen, ademhalingstechnieken en meditatie brengen diverse voordelen:

 

•   Stimuleert creativiteit

•   Verhoogt de energie, productiviteit en vitaliteit

•   Verhoogt de concentratie en focus

•   Vermindert stress

•   Versterkt het immuunsysteem (weerstand)

•   Brengt verbinding binnen je team

flex closeup.jpg
Praktische informatie

Onze ervaren instructeur laat je op een inspirerende manier kennis laten maken met de principes van Taiji. De oefeningen zijn toegankelijk voor iedereen, ongeacht leeftijd of conditie. Je hebt er geen speciale kleding voor nodig.

Elke training, clinic of seminar is maatwerk. De lesstructuur en het programma stemmen wij af op jullie wensen en behoeften. Dat kan op kantoor, online of op een vergader- of buitenlocatie gegeven worden. In overleg bepalen we samen datum en tijd. Je boekt al een bedrijfstraining vanaf € 150,- per uur.

​Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bel of whatsapp met 06 41 46 17 76 of mail naar info@chiconnect.nl.

Wil je liever wat meer eenvoudige en meditatievere oefeningen voor je bedrijfsactiviteit of teambuilding? Kijk dan eens bij Qigong bedrijfstraining.

Ontdek wat korte stoelmassages voor jouw personeel en collega's kan doen.

Boek jouw bedrijfstraining
Yoga at Home

Ervaringen van anderen

mountain art 1 kopie.jpg

Wat me al bij de eerste les opviel en beviel was dat er flink gewerkt werd en dat  met een soort rust gebeurde. Dat was heel prettig en gaf na afloop een gevoel
van voldoening. Peters overtuiging in de waarde van Qigong is voelbaar en aanstekelijk. Het heeft me zin gegeven om er mee door te gaan en ik probeer
elke dag een serie oefeningen te doen. 

Lysiane

bottom of page