top of page

Over ons

Chi Connect verzorgt met passie Qigong & Taiji workshops, groepslessen, privélessen, bedrijfstrainingen en Tuina massage behandelingen, die bijdragen aan een goede gezondheid, vitaliteit en welzijn van lichaam en geest. Authentiek, klantgericht en professioneel zijn kernwaarden die deel uitmaken van onze bedrijfsfilosofie. 


Onze missie is anderen te helpen door het onderwijzen deze meditatieve bewegingskunsten en mensen te leren het onderdeel te maken van hun lifestyle en op een efficiënte manier te leren gebruiken om meer balans, rust, gezondheid, vitaliteit en geluk in je leven te krijgen en te behouden.

We werken aan meer naamsbekendheid voor Qigong, Taiji en Tuina om dit voor iedereen toegankelijk te maken. Hoe meer mensen gebruik kunnen maken van deze meditatieve gezondheidskunsten en haar positieve effecten op de gezondheid en algeheel welzijn, hoe meer dit bijdraagt aan een betere samenleving en het herstellen van de balans tussen mens en natuur.

CC_profilepicture_vDEF-BLACK.jpg

Over de leraar

kralingseplas zittend (bewerkt).jpeg

Ik sla geen dag over zonder Qigong of Taiji. 
Het voelt als thuiskomen in mijzelf en is een gezonde manier van leven (lifestyle) geworden.  

Mijn naam is Peter Smit. Ik ben een gecertificeerd senior Qigong & Taiji docent 
met een lange en brede ervaring op het gebied van sport, yoga, meditatie en vechtkunst. Dit heeft een goede fundatie gelegd voor Qigong en Taiji. 

Door een druk priveleven en hoge werkdruk had ik veel last van stress, vermoeidheid en rusteloosheid. Ik kon ik mijn hoofd niet leeg maken, voelde mij rusteloos en sliep slecht. Sinds ik Qigong en Taiji beoefen, voel ik me vitaler, energieker en stressbestendiger. Ik heb meer innerlijke rust gekregen en slaap beter. Chronische verkoudheid-, allergie- en onderrug klachten zijn spontaan verdwenen en mijn leven verloopt sindsdien moeitelozer dan daarvoor. 

Na 20 jaar Shaolin Kungfu te hebben beoefend onder een Chinese grootmeester, ben ik mij vanaf 2010 gaan verdiepen in de interne stijlen Qigong, Taiji en Bagua. Die blijf ik continu verder doorgronden en ontwikkelen om mijn gongfu (vaardigheid) op een steeds hoger niveau te brengen. Systemen die ik beoefen zijn Zhineng Qigong & Yuan Gong en Wudang Qigong & Wudang Taiji.

bottom of page