top of page

Over ons

Chi Connect is een school voor Qigong & Taiji. Wij verzorgen met passie workshops, groepslessen, privélessen, bedrijfstrainingen, lifestyle coaching en Tuina massage behandelingen, die bijdragen aan een goede gezondheid, vitaliteit en welzijn van lichaam en geest. Authentiek, klantgericht en professioneel zijn kernwaarden die deel uitmaken van onze bedrijfsfilosofie. 


Onze missie is het overdragen van de waardevolle oude geheimen, kennis
en kracht van Qigong en Taiji en hoe je deze op een efficiënte en professionele manier kunt inzetten voor een lang, gezond en gelukkig leven.


We werken aan meer naamsbekendheid om Qigong en Taiji voor iedereen toegankelijk te maken. Hoe groter ons bereik, hoe meer mensen kunnen profiteren van de positieve effecten deze meditatieve gezondheidskunsten
en bijdraagt aan het herstellen van de balans tussen mens en natuur 

CC_profilepicture_vDEF-BLACK.jpg

Over de leraar

kralingseplas zittend (bewerkt).jpeg

Ik sla geen dag over zonder Qigong of Taiji. 
Het voelt als thuiskomen in mijzelf en is een gezonde manier van leven (lifestyle) geworden.  

Mijn naam is Peter Smit. Ik ben een gecertificeerd senior Qigong & Taiji docent 
met een lange en brede ervaring op het gebied van sport, yoga, meditatie en vechtkunst. Dit heeft een goede fundatie gelegd voor Qigong en Taiji. 

Door een druk priveleven en hoge werkdruk had ik veel last van stress, vermoeidheid en rusteloosheid. Ik kon ik mijn hoofd niet leeg maken, voelde mij rusteloos en sliep slecht. Sinds ik Qigong en Taiji beoefen, voel ik me vitaler, energieker en stressbestendiger. Ik heb meer innerlijke rust gekregen en slaap beter. Chronische verkoudheid-, allergie- en onderrug klachten zijn spontaan verdwenen en mijn leven verloopt sindsdien moeitelozer dan daarvoor. 

Na 20 jaar Shaolin Kungfu te hebben beoefend onder een Chinese grootmeester, ben ik mij vanaf 2010 gaan verdiepen in de interne stijlen Qigong, Taiji en Bagua. Die blijf ik continu verder doorgronden en ontwikkelen om mijn gongfu (vaardigheid) op een steeds hoger niveau te brengen. Systemen die ik beoefen zijn Zhineng Qigong & Yuan Gong en Wudang Qigong & Wudang Taiji.

bottom of page