top of page
cherry blossom pink.png

Taiji workshop | Mindfulness in beweging

Reduceer stress en vergroot je gezondheid, rust, vitaliteit, balans en interne kracht met Taiji (Tai Chi). Deze eeuwenoude Chinese meditatieve bewegingskunst en interne vechtkunst is ontwikkeld uit verschillende disciplines zoals Qigong, Neidan, Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) en Wushu (Kungfu). Taiji is voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus.

 

Elk jaar organiseert Chi Connect diverse Qigong & Taiji workshops in Rotterdam. Daarnaast door heel het land bij bedrijven, dansacademies en gastlessen yoga-, meditatie en martial arts scholen. We bieden een breed aanbod aan Taiji vormen en systemen. Elke workshop verschilt in het soort oefeningen en aandachtsgebieden.

Tijdens een workshop wordt jouw een complete vorm in alle rust stap voor stap aangeleerd. Onze workshops zijn altijd inclusief Chinese thee, water, siroop, fruit, snacks en handouts en video's om thuis verder te gaan met de oefeningen. Alle workshops zijn geschikt voor beginners (aanleren) en gevorderden (verdieping).

DSC_0985 kopie.jpg
Workshop boeken

Chi Connect organiseert volledig verzorgde Taiji workshops in Rotterdam

van een paar uur tot een hele dag. Ontdek het volledige programma.

Wil je liever eerst even contact om een vraag te stellen?
Bel of whatsapp met 06 41 46 17 76 of mail naar info@chiconnect.nl.
Yoga at Home

Ervaringen van anderen

mountain art 1 kopie.jpg

Wat me al bij de eerste les opviel en beviel was dat er flink gewerkt werd en dat  met een soort rust gebeurde. Dat was heel prettig en gaf na afloop een gevoel
van voldoening. Peters overtuiging in de waarde van Qigong is voelbaar en aanstekelijk. Het heeft me zin gegeven om er mee door te gaan en ik probeer
elke dag een serie oefeningen te doen. 

Lysiane

bottom of page