top of page
phoenx dives into his cave close-up.jpg

Qigong privéles (personal training)

De meerderheid van de Qigong beoefenaars blijft bij groepslessen in de eerste versnelling hangen, waardoor ze onvoldoende progressie maken. Goede begeleiding door een kundige leraar is echt belangrijk om de bewegingen goed aan te leren. In groepsverband is niet altijd ruimte voor individuele aandacht en maatwerk.

 

Qigong is niet alleen een bewegingsleer, maar ook een manier van leven. Naast Qigong speelt ook jouw lifestyle (manier van leven) een grote rol in het verbeteren van je energiehuishouding. Lifestyle coaching kan daarom een deel uitmaken van het programma. We schenken aandacht aan leefstijlaspecten op spiritueel, intellectueel, fysiek en emotioneel gebied.

Personal training (privéles) of duotraining stemmen we helemaal af op jouw behoeften en wensen. Het helpt je sneller en effectiever je doelen te bereiken. We houden rekening met jouw situatie, niveau, leerstijl en beschikbare tijd en gaan specifiek in op eventuele klachten waar je mee rondloopt. Daardoor maak je sneller progressie en ervaar je direct resultaat.

De lesstructuur

We starten meestal met een kort intake gesprek en een kopje echte Chinese losse thee. Privélessen zijn er voor beginners en gevorderden, maar ook voor mensen met fysieke beperkingen. We kunnen de meeste oefeningen ook zittend of aangepast uitvoeren.

Qigong wordt beoefend op een diep meditatief niveau. Statische (stille) en dynamische (bewegende) oefeningen wisselen we met elkaar af. Wil je liever meer dynamische oefeningen? Kijk dan eens bij Taiji privélessen.

Yoga at Home

Ervaringen van anderen

mountain art 1 kopie.jpg

Wat me al bij de eerste les opviel en beviel was dat er flink gewerkt werd en dat  met een soort rust gebeurde. Dat was heel prettig en gaf na afloop een gevoel
van voldoening. Peters overtuiging in de waarde van Qigong is voelbaar en aanstekelijk. Het heeft me zin gegeven om er mee door te gaan en ik probeer
elke dag een serie oefeningen te doen. 

Lysiane

yinyang gate 3 kopie.jpeg
Privéles boeken: ook aan huis mogelijk

Privésessies voor 1 of 2 personen kunnen niet alleen bij Chi Connect, maar
ook bij jou aan thuis, op kantoor, in het park of online gegeven worden

Wil je liever eerst even contact om een vraag te stellen?
Bel of whatsapp met 06 41 46 17 76 of mail naar info@chiconnect.nl.
bottom of page